Hej och välkommen!

Västgötalamm är en sammanslutning av lokala lammproducenter. Genom samverkan och mångårig erfarenhet kan vi möta de krav du som konsument har rätt att ställa. Vi producerar kött av gourmé-kvalitét från ekologiskt uppfödda djur. Vi lägger tonvikt på god djuromsorg, naturnära produkter men också närhet till konsumenten.

Av får och lamm och efter våra egna recept tillverkar yrkesvana charkuterister Västgötalamms ölkorv och salami. Som specialité har vi även fioler och rökt lammkött.

Vår målsättning är att kunna ge de lokala miljö- och kvalitetsmedvetna konsumenterna möjlighet att köpa köttprodukter med säkert ursprung och svårslagen kvalité.

Föreningen västgötalamm har varit aktiv sedan 1998 och arbetar hela tiden för att nå fler konsumenter. Vill du veta mer om oss och våra produkter? Läs då om våra gårdar och vårt sortiment!

Vi i Västgötalamm ger gärna mer information om vår verksamhet, kontakta oss direkt via telefon, post eller e-post under ”Kontakt”. Våra gårdar är också möjliga att besöka!

Med vänlig hälsning,
Västgötalamm